Det er dit liv - pas på det! "Dit liv er for kort til sygdom..."

Du har måske vænnet dig til, at din krop ikke fungerer helt optimalt. Du er muligvis også blandt mange af de mennesker, som først gør noget ved dit immunforsvar, når sygdommen først har ramt dig.

Du kan stille dig selv nogle få spørgsmål:

  • Hvor ofte er du ramt af sygdom i løbet af et år?
  • Tænker du, at det er da meget normalt at du har det som du har det?
  • Kan du blive ved at holde det tempo du lige nu har?
  • Hvordan behandler du din krop og hvad med dit mentale helbred?

Det er faktisk muligt, at holde alvorlig sygdom for døren, hvis du er bedre til at forebygge. Når hverdagen ruller derudaf, kan det være svært at huske på at forebygge. Derfor er det en beslutning du skal træffe om, at fremtidssikre dit helbred og din livskvalitet. Du har måske oplevet, ikke at kunne finde den rette hjælp til dine symptomer. Måske er du ofte gået fra din læge uden, at have fundet årsagen til dine symptomer, måske endda blot fået noget symptomdæmpende.

Vidste du, at den tredje største dødsårsag i Danmark efter kræft og hjertekarsygdomme er syntetisk og vestlig medicin. Det kan ikke være rigtigt, at vi ikke kan ændre dette. I sidste ende er det ene og alene vores eget ansvar, hvor langt vi vil gå for sundhed. Hvis vi starter med forebyggelse, kan vi nå rigtig langt, og måske kan du undgå alvorlig sygdom.

Vi er fyrtårnet indenfor formidling af let tilgængelig viden om sundhed på alle planer. Vi berører både krop, psyke og sjæl. Vi vil inspirere dig med viden, så du selv kan forebygge og styrke dit mentale og fysiske immunforsvar.

Det gør vi ved, at fokusere meget mere på sundhed ned på celleplan, hvor vi støtter kroppens egne helbredende kræfter, hvor fokus på forebyggelse er helt centralt.

Tiden er inde, til at vi skal se på sygdom og sundhed fra et nyt perspektiv. Vi skal fremtidssikre vores sundhed og helbred, så vi kan blive gamle med en høj livskvalitet.

Hvad hvis vi kan holde alvorlig sygdom for døren, hvis vi er bedre til at forebygge? Ja, måske indeholder vores kroppe faktisk vigtige svar, hvis vi blot vil lytte. Vores krop er meget mere intelligent end vi går og tror.

Det går stærkt med ny forskning inden for alle områder omkring vores sundhed og gode helbred. En forskning, der ofte kan være afgørende i dit helbred, hvis bare du vidste det. Vi ved af erfaring, at der findes gode behandlingsmetoder, som arbejder langt mere indgående med årsager end den symptom dæmpning mange mennesker indtil nu, har måttet nøjes med. I sidste ende er du i virkeligheden er den eneste der ved, hvad der er den rette vej til sundhed og livskvalitet for dig.