Gør hver dag til en
virkelig god dag!

Hvilken leder ønsker ikke at ansatte mennesker med god energi, glæde og overskud?
Alle vil jeg gætte på. Det er muligt, men kræver tillid og en beslutning!

Ønsket om mental sundhed og væredygtighed på arbejdspladsen, er kommet for at blive. Lad derfor dine ansatte skabe jeres Energi Vision.

Giv hverdagen et energiboost og giv dine ansatte værktøjer til at hæve energibarren i din institutionen!


Måske tror du, at det er dig der skal gøre det hårde arbejde. Det er det IKKE denne gang! Du har med sikkerhed en eller flere ansatte, som allerede har naturlig høj og smittende energi og altid ser muligheder i det umulige

Tør du udfordre dem ved at give dem en langtidsholdbar gave, som alle i institutionen får glæde af?

Alle har brug for en Energi Ambassadør. Er du klar til at gå foran og uddanne en?

Få en Energi-Ambassadører i din institution 

Læs her hvad du får ud af det.

  • For dig som leder, betyder det at du får hjælp fra 1-2 medarbejdere til at gøre noget rigtig godt for hele personalegruppen. Dine medarbejdere bliver i stand til at fremføre nye ideer, initiativer og aktiviteter med forståelse for egne og andres forskelligheder og syn på verden.
  • Du får aktiv deltagelse i planlægning af personalemøder, samt inspiration til nye måder at gøre det. Du vil få daglige/ugentlige/ månedlige positive indslag, energiboost og ideer, som søsættes af dine EnergiAmbassadører.
  • I kommer til at udarbejde en fælles Energi Vision som alle medarbejdere, på hver deres måde kan "committe" sig til med eget personligt bidrag. Det betyder, at dine medarbejdere arbejder bevidst med, at vælge positive og givende holdninger overfor børn, forældre og kolleger i dagligdagen.
  • I får i fællesskab sat fokus på jeres værtskab og jeres måde, at være værter på overfor børn, forældre, bedsteforældre og andre gæster i huset. Værtskab er på dagsordenen fordi vi alle ved, at godt værtskab over for hinanden er forudsætningen for, at føle sig inviteret, taget godt imod og føle sig speciel.
  • I får en masse ideer, oplæg og redskaber, som kan skabe kreativ vækst i dagligdagen og til møder. Det hele samles til en Energi Vision.
ÉN TIL ÉN 

Vi tager en snak om din institution. Vi ser på de udfordringer du oplever, og taler om hvordan du kan arbejde konkret med din vision.
Undervejs i forløbet justerer vi retning afhængigt af hvordan det går.

TEAM - netværk af institutioner

Du mødes med andre Energi Ambassadører i din eller en institution i nærheden af dig. Du inspireres i og af fællesskabet, og i deler ideer, tanker, aktiviteter som implementeres i din institution. Vi deler succes og udfordringer.

ONLINE - vi mødes på skærmen

Vi mødes online undervejs i forløbet, og taler om hvordan det går i de forskellige institutioner. Det er et stort ansvar at stå med det hele alene. Dit netværk og jeg er bag dig og støtter dig.


Energi-Ambassadørforløbet, måske er det noget for din institution?

Jeg har i gennem årene talt med mange ledere, som ville ønske at deres ansatte ville tage mere ansvar for deres attitude og udvise større engagement, til glæde for hele arbejdspladsen. Lederne spørger hvordan man, på en involverende og konstruktiv måde, kan hæve energibarren og få medarbejdere til at engagere sig, ikke bare fordi de skal, men fordi de har lyst og kan se meningen med det.

Med viden og erfaringer fra mere end 100 workshops og arrangementer i danske daginstitutioner, vil jeg arbejde sammen med 1-2 af dine medarbejdere, og skabe en langtidsholdbar og langsigtet forandring i din institution. Det har en positiv og magnetisk effekt på de andre medarbejdere, at det ikke er dig som leder der går forrest.

  • Slip for at sende hele din personalegruppe afsted på kursus! Send i stedet én eller to ansatte afsted.  
  • 5 dage med fysiske workshops á 3 timer (fra kl. 15-18) i en institution nær dig.
  • Online opfølgning og sparring 5 gange, eventuelt ekstra ved behov.
  • 5 måneder til implementering af ideer og værktøjer i din institution.