Skab et liv, med mening, glæde og selvkærlighed!

Personlig udvikling behøver ikke foregå alene. Det kan sagtens lade sig gøre i et fællesskab med andre kvinder. Det er sjovt og inspirerende at dele sine tanker med andre, reflektere og selv inspirere.

Vi nøjes ikke med at mødes online, vi også mødes ansigt til ansigt


I dag kan vi mødes  - uden at mødes, sådan rigtigt. Vi kan endda blive siddende hjemme i sofaen og få det hele serveret på skærmen. Det er fantastisk vil nogle mene. Jeg mener det er ærgerligt, for jeg oplever at vi trænger til at mødes med andre, ansigt til ansigt. Se rigtige mennesker i øjnene igen. Derfor åbner jeg muligheden for at mødes i et fællesskab, hvor alle har en stemme og kan bidrage til at gøre en forskel for andre.

Sådan fungerer det:

Dato: Vi mødes næste gang, mandag d. 12. august 2024 og altid en gang om måneden.

Tidspunkt:  16-18

Sted: Kinéo 37, Lindealle 37, 4500 Nykøbing Sj.

Pris: 129,00 kr. om måneden. Altid gratis første gang.


Vi har brug for hinanden

Vi mennesker trives bedst, når vi er en del af et fællesskab. Det er dejligt at mødes om noget nærende og meningsfuldt. Det mener vi at personlig udvikling er. Personlig udvikling er spændende og kan støtte os i at leve det liv vi gerne vil, samt få det bedre med os selv, familie, kollegaer og venner.

Meningsfulde fællesskaber opstår ikke altid af sig selv

Det skulle man faktisk tro. Men virkeligheden er en anden. Når man er tilflytter og ikke har børn i skolen eller en hund der skal luftes, så er det ikke nemt at blive en del af et meningfuldt fællesskab.Meget Mere Kvindes formål er at skabe et støttende og meningsfuldt fællesskab for kvinder. Vi har fokus på personlig udvikling. Vi deler oplevelser, udfordringer og livserfaringer i stærke lokale fællesskaber.

Meget Mere Kvinde er skabt for at give kvinder en platform, hvor vi kan finde styrke og støtte i hinandens selskab. Vi bygger bro mellem kvinder, der flytter til lokalområdet og dem der allerede er en del af det. Det er målet at skabe et inkluderende rum, hvor vi kan opmuntre hinanden og vokse sammen som en samlet enhed.

Vil du være med?

Jeg ønsker at skabe en atmosfære, der indbyder til nærvær og åbenhed. Jeg sætter rammen for et meningsfuldt, berigende og inspirerende fællesskab.
Måske har du lyst til at være med og udvikle dig i fællesskabet? Hvis du deler kærligheden til det meningsfulde, nærende og udviklende i livet, så byder jeg dig velkommen i Meget Mere Kvinde.

Kan alle være med?

Ja, så længe du har interesse i at udvikle dig i fællesskab med andre mennesker og 

  • Har lyst til at blive inspireret og måske provokeret – på kærligste vis.
  • Har lyst til at mærke ubehag, når du rammer grænser, paradigmer og overbevisninger, som står i vejen.
  • Har lyst til at opnå nye indsigter.

Hvad kan jeg tilbyde dig?

Inden vi gør noget sammen, så lad mig sige det som det er, jeg redder dig ikke fra dit liv. 

Så hvis du forventer at blive fikset, så er jeg ikke de rette for dig.

Derimod deler jeg al den viden, jeg har samlet gennem mange år. Jeg deler mine bedste ideer, redskaber, inspiration, sorger, glæder, største erkendelser, samt de transformation jeg selv har oplevet i mit liv. Jeg hjælper dig med at kommer tættere på det liv, du drømmer om. Personlig udvikling og transformation tager tid. Så vær tålmodig med dig selv og andre.

Hvad skal vi lave sammen?

Fællesskabet bygger på gensidig tillid og lyst til at bidrage.

Vi arbejder primært med det der opstår i rummet nor vi er sammen. Vi ved ikke altid hvad det er, men det er altid noget som alle kan blive klogere af. 

Du kan læne dig ind i fællesskabet og lade dine tanker gå på opdagelse. Måske bliver du provokeret og mærker forargelse, sorg, smerte, glæde, frustration. Det er her du kommer på arbejde, her du kan forløse dine egne tanker og følelser.

Det der sker i fællesskabet, bliver i fællesskabet!

Det der sker i fællesskabet, bliver i fællesskabet!

Med det mener jeg, at fællesskabet skal være et trygt sted for alle. Derfor er det vigtigt at vi kan arbejde fortroligt, dele vores historier, sorger og glæder.

Det andre siger

”Ret vildt at de to ”ukendte” kvinder jeg kom i gruppe med, havde erfaring med/problemer med de ting, jeg havde fokus på. Dejligt at opleve fællesskab med andre kvinder, selvom det var første gang vi mødes”.

Grethe - deltager


”Et løft af andre kvinder
- både som ideer, tanker, kærlige spark. Spejling i de andre og det Iben præsenterer sætter gang i en proces, som jeg vil forfølge”.

Malou - deltager


ӯget bevidsthed om hvad der er vigtigt
NU i mit liv  - hvilke prioritering der
er vigtig at gøre – håb”.
"Let – sjov – inspirerende – kærligt”.

Aninet - deltager


Iben Broby

Jeg er uddannet Spirituel Mentor og bruger altid værktøjer som er meningsskabende, ressourcegivende og glædesfyldte.
Jeg har levet 53 år, er gift og mor til 2 drenge, samt bonusmor gennem 20 år for min mands 3 børn.
Jeg er uddannet socialpædagog med diplomuddannelse i Teater og Dramaturgi. Har i gennem 10 år, undervist ansatte i daginstitutioner i mental sundhed og trivsel. Tidligere ansat i Lægeklinikken IOM i knap 6 år, herunder 3 år som daglig leder. Jeg har oplevet store glæder og kærlighed, samt uventet sorg og overlevet på min måde. I dag ved jeg at der altid er lys i mørket, uanset hvor sort det ser ud.
Jeg er høj på energi, glæde og mening. Jeg elsker livet og er hver dag dybt taknemmelig.
Fra mig kan du forvente stort engagement, passion, glæde og nærvær, samt redskaber til opdagelser, erkendelser og transformation.
Mit største mål, at inspirere så mange kvinder som muligt, til at tage ansvar for at leve et godt liv. Et liv med gode beslutninger, meningsfuldhed og livskvalitet.