Hvordan Meget Mere Menneske blev til

Vi drømmer begge om, at kunne være med til, at hjælpe mange mennesker til at have mere fokus på sundhed i form af forebyggelse og årsagsbehandling. Det gør vi ved, at fokusere meget mere på sundhed ned på celleplan, hvor vi støtter kroppens egne helbredende kræfter. Vores krop er meget mere intelligent end vi tror. Vi har derfor startet virksomheden Meget Mere Menneske, hvor vi formidler viden om sundhed på alle planer indenfor krop, psyke og sjæl - hvor fokus på forebyggelse og årsagsbehandling er helt centralt. 
Vi er begge til tidligere medarbejdere i den anerkendte lægeklinik IOM - Institut for Orthomolekylær Medicin. En lægeklinik stiftet af speciallæge Claus Hancke i 1987, der siden har behandlet tusindvis af patienter, som desværre ikke fik den rette hjælp i det etablerede sundhedssystem. Det er aldrig lykkedes, at finde frem til årsagen til deres symptomer eller sygdom.
Vi har i lægeklinikken begge været vidne til mange af disse patienter, og oplever hvordan de genvinder deres livskvalitet, ved at de møder nogle læger som tænker anderledes og gør op med de traditionelle overbevisninger om sygdom. De anskuer det hele menneske og leder efter årsager og sammenhænge.
Vi ønsker blandt andet at, oversætte denne viden til et forståeligeligt sprog og let tilgængelig for alle. Vi har i den forbindelse startet et tæt samarbejde med Vitalrådet og speciallæge Claus Hancke, for at sikre at vi får topkvalitetsviden belyst, som kan optimere vores sundhed og livskvalitet til det øverste.
Vi inspirerer til, at den enkelte finder motivation til, at tage ansvaret for egen sundhed i egne hænder.

Hvem er vi?

Birgitthe Sommer er uddannet Heilpraktiker (naturmediciner). Som Heilpraktiker har man fokus på årsagsbehandling og forebyggelse frem for symptombehandling, ved at der kigges på det hele menneske. Kroppen har unikke evner til, at helbrede sig selv og ofte skal kroppen blot have hjælp til, at blive hjulpet tilbage i balance. Birgitthe har tidligere været ansat i Lægeklinikken IOM i 3 år som sekretær. Birgitthes ambition er, at udbrede viden om sundhed, forebyggelse og årsagsbehandling til alle. Livet er for kort til sygdom, og alle kan lære at tage ansvar for sin egen sundhed og få et mere optimalt liv uden sygdom. 
Iben Broby er entreprenør. Hun får mange ideer og fører dem gerne ud i livet. Oprindelig er hun uddannet i, at omgås mennesker, som socialpædagog for særligt udsatte børn og unge. Senere blev hun underviser i private/offentlige institutioner og arbejdspladser, samt selvstændig konsulent med fokus på arbejdsglæde og værtskab. Iben har tidligere været ansat i Lægeklinikken IOM i knap 6 år, først i administrationen og de sidste 3 år som daglig leder. I dag er hendes største mål, at inspirere så mange mennesker som muligt, til at tage ansvar for at leve et godt liv. Et liv med gode beslutninger, meningsfuldhed og livskvalitet.

Foredragsholdere og undervisere

Vi har en fælles passion for sundhed.
  • Claus Hancke, speciallæge og stifter er Institut for Orthomolekylær Medicin
  • Margarita Elkjær, læge i gastro- og internmedicin
  • Jeanette Frost Ebstrup, læge ph.d. i mental sundhed
  • Katrine Flindt, læge og nuværende ejer af Lægeklinikken IOM
  • Charlotte Gylling Mortensen, ernæringsterapeut
  • Monica Winther, psykoterapeut
  • Conni Andersen, EEG træner - Neurofeedback
  • Linda Betsy Lauridsen, psykoterapeut, NLP Master practitioner, METAsundheds Masterterapeut og Avanceret Traumeforløsende terapeut
  • Dorte Bredgaard, tandlæge
  • Og mange mange flere…