Sådan startede vi...

Vi er begge til tidligere medarbejdere i den anerkendte lægeklinik IOM - Institut for Orthomolekylær Medicin. En lægeklinik stiftet af speciallæge Claus Hancke i 1987, der siden har behandlet tusindvis af patienter, men desværre ikke fik den rette hjælp i det etablerede sundhedssystem. Det er aldrig lykkedes, at finde frem til årsagen til deres symptomer eller sygdom, og derfor har de blot fået symptomdæmpende medicin gang efter gang. Fortvivlede og frustrerede kontakter disse patienter Lægeklinikken IOM hver eneste dag, og søger den hjælp, de ikke kan få andre steder.

Vi har derfor begge været vidne til mange af disse patienter, og oplever hvordan de genvinder deres livskvalitet, ved at de møder nogle læger som tænker anderledes og gør op med de traditionelle overbevisninger om sygdom. De anskuer det hele menneske og leder efter årsager og sammenhænge.

Har du tænkt på, om den måde du lever dit liv på er langtidsholdbar? 


Vi drømmer begge om, at kunne være med til, at hjælpe mange mennesker til at have mere fokus på sundhed i form af forebyggelse og årsagsbehandling. Det gør vi ved, at fokusere meget mere på sundhed ned på celleplan, hvor vi støtter kroppens egne helbredende kræfter. Vores krop er meget mere intelligent end vi tror.

Vi har derfor startet virksomheden Meget Mere Menneske, hvor vi formidler viden om sundhed på alle planer indenfor krop, psyke og sjæl - hvor fokus på forebyggelse og årsagsbehandling er helt centralt. 

Vi ønsker at gøre denne viden forståelig og let tilgængelig for alle.

Vi har startet et tæt samarbejde med Vitalrådet og speciallæge Claus Hancke, for at sikre at vi får topkvalitetviden belyst, som kan optimere vores sundhed og livskvalitet til det øverste.

Vi arrangerer foredrag og webinarer med en masse spændende foredragsholdere, som alle har solid erfaring og gode resultater. De er derfor super dygtige indenfor deres filt. Vi ønsker en bred diversitet i emnerne, så der er masser af sundhed for alle.

De bedste og sundeste hilsner
Iben Broby & Birgitthe Sommer

Hvem er holdet bagved?

Birgitthe Sommer er uddannet Heilpraktiker (naturmediciner). Som Heilpraktiker har man fokus på årsagsbehandling og forebyggelse frem for symptombehandling. Der kigges på det hele menneske. Kroppen har unikke evner til at helbrede sig selv og ofte skal kroppen blot have hjælp til, at blive hjulpet tilbage i balance, for at kunne helbrede sig selv. 

Birgitthe er ydermere uddannet Tankefeltterapeut TFT/EFT, som er et værktøj til at forløse bl.a. traumer, angst og fysisk følt ubehag.

Birgitthes ambition er at udbrede viden om sundhed, forebyggelse og årsagsbehandling til alle. Livet er for kort til sygdom, og alle kan lære at tage ansvar for sin egen sundhed og få et mere optimalt liv uden sygdom.

Iben Broby er entreprenør. Hun får mange ideer og fører dem gerne ud i livet. Oprindelig er hun uddannet i, at omgås mennesker, som socialpædagog for særligt udsatte børn og unge. Senere blev hun underviser i private/offentlige institutioner og arbejdspladser, samt selvstændig konsulent med fokus på arbejdsglæde og værtskab. Iben har været ansat i Lægeklinikken IOM i knap 6 år, først i administrationen og de sidste 3 år som daglig leder.

I dag er hendes største mål, at inspirere så mange mennesker som muligt, til at tage ansvar for at leve et godt liv. Et liv med gode beslutninger, meningsfuldhed og livskvalitet.

Foredragsholdere

Vi har en fælles passion for sundhed.
  • Claus Hancke, speciallæge og stifter er Institut for Orthomolekylær Medicin
  • Margarita Elkjær, læge i gastro- og internmedicin
  • Jeanette Frost Ebstrup, læge ph.d. i mental sundhed
  • Katrine Flindt, læge og nuværende ejer af Lægeklinikken IOM
  • Charlotte Gylling Mortensen, ernæringsterapeut
  • Monica Winther, psykoterapeut
  • Conni Andersen, EEG træner - Neurofeedback
  • Linda Betsy Lauridsen, psykoterapeut, NLP Master practitioner, METAsundheds Masterterapeut og Avanceret Traumeforløsende terapeut
  • Dorte Bredgaard, tandlæge
  • Og mange mange flere…