Vi hjælper ledere med at skabe stabile og skarpe teams, der leverer vedvarende høj performance.
Det gør vi ved at sætte fokus på fysisk og mental sundhed.

Sygefravær er en privatsag 
- men også et fælles anliggende!

Det kan være svært, at tale åbent om sygefravær på en arbejdsplads. Vi betragter sygefravær som en privat sag, hvilket det selvfølgelig også er. Men sygefravær er i høj grad også et fælles anliggende, fordi én medarbejders fravær påvirker alles arbejdssituation.


Stil dig selv eller din leder følgende spørgsmål:

 • Føler du dig presset, når telefonen ringer om morgen med en sygemelding?
 • Oplever du at flere af dine medarbejder er udfordret, enten fysisk eller mentalt, fx i form af stress?
 • Er du stresset over ikke at nå de månedlige mål og budgetter pga. sygefravær? 
 • Er du træt af sygefraværssamtaler?
 • Har du det dårligt over, at presse dine medarbejdere til at levere ekstra pga. højt sygefravær?
 • Har du svært ved at sætte sygefravær på dagsordenen?

Har du tænkt over, hvad sygefravær stjæler fra dine budgetter?

De fleste ledere kender til presset ved sygefravær, som gør det svært at få hverdagen til at hænge sammen. Det påvirker stabiliteten og arbejdsglæden blandt alle i afdelingen, teamet eller organisationen. Dette medfører ofte en risiko for øget sygefravær og en belastning af de resterende medarbejdere. 

Har du tænkt over, hvad sygefravær stjæler fra dine budgetter?

Tænk, hvad du i stedet kunne skabe mulighed for?

 • Uddannelse/kurser 
 • Kompetenceudvikling 
 • Ekstra headcounts
 • Medarbejderpleje/goder
 • Bedre lønninger, bonusser o.l.

Vi giver dig en hånd, så du ikke skal gøre det alene!

Vi hjælper ledere med at reducere sygefravær ved at fokusere på den enkeltes fysiske og mentale sundhed, så du kan skabe den bedste og sundeste arbejdsplads med stabile og skarpe medarbejdere, som leverer vedvarende høj performance.

Sygefraværet mindskes, når I aktivt tager arbejdet med forebyggelse i egne hænder. Det giver mere overskud og glæde i hverdagen, samt et sundt personale. Når I støtter hinanden i fællesskab, er det lettere at komme i mål.

Vi har løsningen og holder jer i hånden hele vejen!

Lad os sammen skabe den bedste arbejdsplads med lavt sygefravær!

Har du råd til at lade være? 

10 ugers individuelt onlineforløb

Du og dit personale får adgang til et 10 ugers individuelt onlineforløb, der styrker jeres mentale og fysiske immunforsvar.

Forløbet er fleksibelt og kan tages på farten. 

Hver medarbejder har sit eget login.

 Live-workshops 

Vi afholder flere workshops undervejs i forløbet, hvor vi sætter sundhed og sygefravær på dagsordenen, samt hvordan vi bliver bedre til at tale om det.
Alle workshops indeholder gruppe- og casearbejde, hvor relevante problemstillinger diskuteres. Vi ligger ligeledes op til personlig refleksion.

Vi tilbyder et målrettet forløb med dig som leder i centrum, hvor du også har mulighed for individuel sparring undervejs efter behov.


Dit immunforsvar omfatter alle dele af dig,  
din krop og celler
 og dit sind!

For os handler sundhed om at tage varer på sig selv. Om at mærke hvad kroppen fortæller undervejs. Det handler blandt meget andet, om at have et stabilt blodsukker, så kroppen er i balance og fungerer optimalt. Når vi oplever svækkelse i kroppen og føler at den ikke har det godt, så huske at stoppe op og lytte efter kroppens symptomer og give den lov til at heale op.


Her kan du læse lidt om det praktiske:

Forløbet er til en personalegruppe, der ikke nødvendigvis kan bruge en masse tid på at søge viden, men ønsker mere at vide hvad der skal gøres. 

Forløbet kører over 10 måneder og skræddersys til jer. Det kan for eksempel se således ud:

 • Vi starter med et afklarende ledermøde, hvor jeres situation kortlægges. Her ser vi også nærmere på økonomien i sygefraværet. 
 • Under hele forløbet vil der være mulighed for ledersparring og økonomisparring.
 • Den første workshop fungerer som et startskud til at komme i gang. Vi arbejder blandt andet med personlig refleksion, case- og gruppearbejde.
 • De opfølgende workshops, placeres løbende undervejs og som afslutning på forløbet.
 • Alle får adgang til 5 overordnede online-moduler: dit fysiske immunforsvar, kost, søvn, bevægelse og dit mentale immunforsvar.
 • Hvert modul indeholder små videoer, små e-bøger, refleksionsmateriale, PDF'er og arbejdsark til download. 
 • Modulerne frigives med det samme, så alle kan komme i gang når de har lyst.
 • Forløbet er fleksibelt og let tilgængeligt uanset lokation.
 • Forløbet kan tilgås fra computer eller mobil via en app.
 • Sproget er letforståeligt, så alle kan være med.
 • Vi kommer omkring alle områder i livet, både krop, sind og ånd - vi holder jer i hånden hele vejen!


Her kan du læse lidt om hvad onlineforløbene indeholder:

Dit fysiske immunforsvar

Mange mennesker tror, at vira og forkølelse bare er noget der kommer, og så er det væk igen. Sådan kan det opleves. Men det behøver ikke være sådan. Det er muligt selv at forebygge, ved løbende at styrke dit immunforsvar, for at blive mindre ramt af sygdom. Hvis du bliver syg, så kan din krop lettere bekæmpe sygdommen og øger muligheden for, at du bliver hurtigere rask. Du kan derfor lære, at forstå hvordan dit immunforsvar fungerer, og hvordan den kan blive din vigtigste ven.

Sov godt

Når vi sover, nulstiller og oplader både krop og hjerne til en ny dag. Ved at optimere din søvn giver du din krop de bedste betingelser for reparation i løbet af natten. Du vil lære hvordan du påvirker din nattesøvn allerede fra du står op, samt hvordan din vejrtrækning kan hjælpe dig til en bedre søvn. Gevinsten er, at du vågner mere veludhvilet, giver din krop optimal mulighed for at restituere, og derfor har mere overskud og energi.

Alt bevægelse tæller

Der er flere fordele ved at få pulsen op hverdag. Blandt andet styrkes dit hjerte, lunger, muskler og dit generelle energiniveau. Det giver dig en bedre kropsfølelse, stærkere krop og frigiver lykkehormoner, som styrker dit mentale velbefindende. Det er afgørende for at minimere risici for nedslidning, skader, eventuelt stress/depression og anden sygdom. Bevægelse er ikke bare bevægelse. Derfor er det vigtigt, at vi er bevidste om hvordan vi bruger vores krop på den bedste måde - det vil sige bevidst bevægelse.

Din kost - Spis fornuftigt

Uden mad og drikke, duer helten ikke. Dine depoter skal fyldes op med mad der supporterer dig. Din mad skal indeholde proteiner, grøntsager, fedt og kulhydrater af rigtig god kvalitet. Vi gennemgår vigtig basis viden, som et godt sted at starte, når det handler om at styrke immunforsvaret via kosten. De fleste menneske har svært ved at leve alt for stringent, når det handler om kosten. Vi har fokus på, at skabe balance mellem sund mad og afvigelser. I samarbejde med kostpilot.dk er der også adgang til en masse spændende inspirations-opskrifter.

Dit mentale immunforsvar - Du bliver hvad du tænker

Det er muligt at skabe mentalt overskud, ved målrettet at sætte fokus på dine tanker og vaner. Gode vaner danner rammen om et godt liv. Vi lægger op til, at du for en kort stund vender emner som hverdagsliv, meningsfuldhed, nærvær, taknemmelighed, reaktioner, ting uden facit, blot inspiration til stille stunder. Vi må ikke glemme at vores fysiske immunforsvar ikke er noget uden det mentale immunforsvar. Det hele hænger sammen - intet kan stå alene.