Er sygefravær en privatsag? 
- ja måske, men det er også et fælles problem!

Det kan være svært, at tale åbent om sygefravær på en arbejdsplads. Vi betragter sygefravær som en privat sag, hvilket det selvfølgelig også er. Men sygefravær er i høj grad også et fælles anliggende, fordi én medarbejders fravær påvirker alles arbejdssituation.

 Kunne tænke dig, at vide mere om denne workshop?

Hvis du har kaffen klar - kommer jeg til dig!

Den gode arbejdsplads 
skabes af glade og sunde medarbejdere. 
Vedvarende eller højt sygefravær, påvirker alles arbejdssituation. Det påvirker arbejdsglæden hos dem som er tilbage og skal løbe ekstra stærkt for at få hverdagen til at hænge sammen. I sidste ende, ender det i mistrivsel, stress og dårligt arbejdsmiljø - for ikke at nævne det store hak i økonomien det medfører for virksomheden. Penge der kunne være brugt bedre et andet sted fx ekstra hænder eller sågar medarbejderpleje.

Det er nemmere at tale om sygefravær, 
når vi tager rollen mellem leder og medarbejder ud.
Vi hjælper med, på en kærlig og omsorgsfuld måde, at tale med medarbejdere om sygefraværets betydning for kulturen på arbejdspladsen og for den enkelte. Vi sætter trivsel på den fælles dagsorden - ved bl.a. at rette fokus på hvordan det mentale og fysiske immunforsvar påvirkes, så der skabes mere overskud og arbejdsglæde i hverdagen.

Vi taler om, hvordan vi hver især påvirkes, når vi oplever at en kollega er syg. Vi taler om, hvordan vores paradigmer og overbevisninger, styrer vores måde at forstå os selv og andre. Vi arbejder med jeres fælles kultur og hjælper med at finde løsninger, som skaber positive forandringer og kan igangsættes omgående.

Workshop - inspiration

Sygefravær er en privat sag,
- men også et fælles problem! 

 • Få inspiration til at komme i gang med at tale om sygefravær og den betydning det har for børnene, den enkelte ansatte og fællesskabet.
 • Workshoppen afholdes i din institution og varer 3 timer inklusiv 20 minutters pause.
 • Maksimum 25 deltagere pr. workshop
 • Alle medarbejdere bliver involveret i workshoppen gennem individuelle opgaver, diskussioner i mindre grupper, samt opsamling i hele gruppen.
 • Din pris 13.950 kr. ex moms
  (transporttillæg for Fyn og Jylland).

Workshop over 2 dage

Tal om sygefravær, det skaber forståelse 

 • Over to gange 3 timer, arbejder vi ind i gruppens tanker, følelser, handlinger, overbevisninger og paradigmer om sygefravær og arbejder med at finde løsninger for den enkelte og gruppen.
 • Workshoppen afholdes i din institution.
  Hver del varer 3 timer inklusiv 20 minutters pause.
 • Maksimum 25 deltagere pr. workshop
 • Alle medarbejdere bliver involveret i workshoppen gennem individuelle opgaver, diskussioner i mindre grupper, samt opsamling i hele gruppen.
 • Din pris 18.950 kr. ex moms

  (transporttillæg for Fyn og Jylland).