• Velkommen
  • Shop
  • Re-play af ‘Din intelligente krop’ – Hvorfor bliver jeg syg?
Tilbud

Re-play af ‘Din intelligente krop’ – Hvorfor bliver jeg syg?

100,00 kr.

Gense foredraget fra d.9.2.2022.
Du modtager link og adgangskode i email-kvitteringen, efter endt køb.

Linda Betsy Lauritsen fortæller om METAsundhed.
METAsundhed handler om, at kroppen er intelligent og har evne til selv at reparere de sygdomme den skaber, hvis vi blot forstår hvad kroppen fortæller os.

 

Linda Betsy Lauritsen fortæller om METAsundhed. Om hvordan vores oplevelser påvirker vores krop, ånd og sind og kan komme til udtryk som et fysisk symptom og/eller adfærd over tid. METAsundhed forklarer, hvordan alle sygdomme har en årsag og arbejder man i dybden med den, så kan sygdommen forløses og kroppen kan regenerere og blive rask. METAsundhed arbejder ud fra kroppens oplevelser fra tidligere, nuværende og fremtidige symptomer.

Hør Linda Betsy Lauritsen fortælle om, hvordan hun hjælper klienter med at forløse traumer.

I terapien hjælper hun med, at finde og forløse traumer lagret i krop og sind. De kan tage mange former og påvirke vores tænke-, føle- og kropshjerne. Traumer er ofte arvet, opstået i tidlig barndom og reaktionen og adfærden tillært gennem vores opvækst. Linda arbejder med de mest effektive og avancerede teknikker til, at forløse disse traumer og oplever, at klienter skaber nye overbevisninger og en adfærd, der støtter dem i den retning, som de ønsker.

Hun veksler mellem traumeheling, METAsundhed, tankefeltterapi og coaching i samme konsultation, men skulle du have et udtrykt ønske om kun at få hypnoterapi, coaching, traumeheling eller tankefeltterapi, er det naturligvis også en mulighed.

Linda Betsy LauritsenNLP Master practitioner 2000Tankefeltterapeut 2010METAsundheds Masterterapeut 2016Avanceret Traumeforløsende terapeut 2017

Linda har særlig fokus på bio-emotionelle sammenhænge og følelsesforløsende traumeterapi.